faQ

Wie bezorgt mijn bestelling?

Jouw bestelling is in goede handen bij onze vaste leverancier Red je pakketje!

Is mijn bestelling vers?

Jazeker! We verzenden altijd vast op donderdag en op die dag worden alle bestellingen vers gebakken en verzonden. Jouw bestelling wordt dus vers bereid en dezelfde dag verzonden met een koelelement. Na ontvangst zijn ze 7 dagen houdbaar in de koelkast en nog 4 weken in de diepvries. Maar meestal halen ze de diepvries niet. Wij garanderen een dagvers product

Verzending bij warm weer?

Nou... een beetje sterallures heeft ons Brooiques worstenbrood wel, want wanneer de buitentemperatuur boven 25 graden is vindt hij het niet fijn om om op tour te gaan. In dat geval verzenden we de Brooiques op een later tijdstip en uiteraard stemmen we het dan even af. 

Hoe kan ik de Brooiques het beste opwarmen?

Zijn ze nog bevroren? Leg de broodjes dan ca. 12 minuten in de oven op 125 graden Celsius. Zijn de broodjes al ontdooid? Dan ca. 8 minuten in een oven van 150 graden opwarmen. Niet doen=> opwarmen in de magnetron, eeuwig zund! Dan adviseren we om ze op te warmen in een koekenpan.

Waar bezorgen jullie Brooiques?

We bezorgen door heel NL, overal zitten tenslotte Brooiques-fans. Verzending naar het buitenland is helaas (nog) niet mogelijk. 

Wat als mijn vraag er niet bij staat of liever persoonlijk contact?

Stuur dan een mailtje naar info@brooiques.nl dan nemen wij contact op.